CE Chauffeur AGF Nationaal en Internationaal

Vanaf standplaats Venlo vindt dagelijks geconditioneerd vervoer plaats. Onze Internationale chauffeurs zijn meerdere dagen van huis, vertrekken veelal na 18.00 uur (inzetbaar doordeweeks/weekend) en vertrekken naar o.a. Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Nationale chauffeurs vertrekken dagelijks naar o.a. het Westland, kwekers, havens en groenteveilingen in Nederland en België.

lees verder

Weekendchauffeur buitenland

Vanaf standplaats Venlo vindt dagelijks geconditioneerd vervoer plaats. Onze weekendchauffeurs vertrekken naar o.a. Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Vertrek op vrijdagavond en retour op zondagmiddag/maandagmorgen.

lees verder

Financial Controllor Transportgroep

Als financial controller binnen ons bedrijf ben je verantwoordelijk voor de inrichtingen, het beheer van alle backoffice processen en geef je hiërarchisch leiding aan diverse afdelingen: de financiële administratie, de afdeling ICT/ informatievoorziening en aan het bedrijfsbureau. De financieel controller rapporteert aan de algemeen directeur (directie) en vertegenwoordigt het deskundigheidsgebied financiën en control, administratieve organisatie en ICT.

lees verder

Transportplanner Export/Import

Samen met je collega's van de afdeling planning ben je verantwoordelijk voor een correct verloop van de planning, 365 dagen per jaar. Je neemt orders aan van klanten, maakt de planning, instrueert chauffeurs, volgt en verwerkt de administratie van de transportopdrachten. Met je collega's bouw je een betrouwbare service op voor het vervoer van AGF producten vanuit Nederland en België naar Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

lees verder

Zaterdagchauffeur AGF (Groupage) Nationaal

Vanaf standplaats Venlo vindt dagelijks geconditioneerd vervoer plaats. Onze zaterdagchauffeurs vertrekken naar o.a. het Westland, kwekers, havens en groenteveilingen in Nederland en België.

lees verder

Uitzendbureau Logischtiek BV

Door onze brede branchekennis op operationeel niveau, hebben we praktisch inzicht weten te verwerven in het altijd dynamische werkgebied. Daardoor kunnen wij actief meedenken en onze klanten begeleiden in hun zoektocht, zodat de juiste persoon bij de juiste baan terechtkomt.

Wij geloven dat gedreven medewerkers de drijvende kracht vormen achter een goedlopende organisatie. Daarom investeren wij in een uitgebreide werving, selectie en begeleiding van potentiële werknemers, maar hechten we ook veel waarde aan een goed gesprek met de opdrachtgevers. Pas als beide partijen tevreden zijn, is onze missie geslaagd.

lees verder