Vacatures

CE Chauffeur AGF Nationaal en Internationaal

Vanaf standplaats Venlo vindt dagelijks geconditioneerd vervoer plaats. Onze Internationale chauffeurs zijn meerdere dagen van huis, vertrekken veelal na 18.00 uur (inzetbaar doordeweeks/weekend) en vertrekken naar o.a. Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Nationale chauffeurs vertrekken dagelijks naar o.a. het Westland, kwekers, havens en groenteveilingen in Nederland en België.

lees verder

Weekendchauffeur buitenland

Vanaf standplaats Venlo vindt dagelijks geconditioneerd vervoer plaats. Onze weekendchauffeurs vertrekken naar o.a. Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Vertrek op vrijdagavond en retour op zondagmiddag/maandagmorgen.

lees verder

Financial Controllor Transportgroep

Als financial controller binnen ons bedrijf ben je verantwoordelijk voor de inrichtingen, het beheer van alle backoffice processen en geef je hiërarchisch leiding aan diverse afdelingen: de financiële administratie, de afdeling ICT/ informatievoorziening en aan het bedrijfsbureau. De financieel controller rapporteert aan de algemeen directeur (directie) en vertegenwoordigt het deskundigheidsgebied financiën en control, administratieve organisatie en ICT.

lees verder

Transportplanner Export/Import

Samen met je collega's van de afdeling planning ben je verantwoordelijk voor een correct verloop van de planning, 365 dagen per jaar. Je neemt orders aan van klanten, maakt de planning, instrueert chauffeurs, volgt en verwerkt de administratie van de transportopdrachten. Met je collega's bouw je een betrouwbare service op voor het vervoer van AGF producten vanuit Nederland en België naar Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

lees verder

Zaterdagchauffeur AGF (Groupage) Nationaal

Vanaf standplaats Venlo vindt dagelijks geconditioneerd vervoer plaats. Onze zaterdagchauffeurs vertrekken naar o.a. het Westland, kwekers, havens en groenteveilingen in Nederland en België.

lees verder

Logistieke medewerker AGF

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidaat, die niet bang is om zijn handen uit de mouwen te steken. Je werk bestaat uit het laden en lossen van vrachtwagens in een gekoeld warehouse, het met de hand ompakken van pallets en andere voorkomende logistieke werkzaamheden.

lees verder
Share our website